Pogosto zastavljena vprašanja

Potrebujete pomoč ali nam želite kaj sporočiti?

1. Kako začeti?

Preden začnete imate dve možnosti registracije. Prvič - Registrirate se tako, da obiščete stran MOJI TEČAJI  ter kliknete na gumb ''Prijava'' kjer se vam odpre pojavno okno s PRIJAVO ali REGISTRACIJO. Na desni strani vpišete zahtevane podatke in s tem ustvarite svoj uporabniški račun. Na vaš e-mail prejmete povezavo za potrditev e-mail naslova (e-mail pogosto prileti v Vsiljeno pošto/spam) s katero si nastavite geslo. Nato se lahko prijavite z vašim novim uporabniškim računom. Drugič - obiščete stran TEČAJI, izberete svoj tečaj in s klikom na gumb '' naroči se zdaj'' se izbran tečaj doda v košarico. Ko izberete vse željene tečaje, greste v košarico kjer vas program samodejno vodi skozi nakup izbranih tečajev.  V tem primeru ste se avtomatično registrirali in ustvarili svoj uporabniški račun.

2. Kako plačam tečaj?

Tečaj lahko plačate s katerokoli spletno plačilno kartico, ki omogoča nakupe preko spleta. Če želite plačati s pomočjo UPN obrazca*, pri plačilu izberete ''neposredna bančna transakcija'' in boste v kratkem na vaš e-mail prejeli podatke za plačilo. 

*Od plačila preko UPN obrazca do odprtja vašega računa v ONLINE plesni učilnici  lahko traja 3 do 5 dni.  

3. Kako dolgo traja zakup posameznega tečaja?

Posamezen tečaj traja štiri tedne oziroma  28 dni. Po pretečenih štirih tednih, po 28- ih dneh, in ob podaljšanju tečaja ter ponovnem plačilu, začnete dostopati do novega tečaja. Dva dni pred potekom izbranega tečaja vam bomo poslali obvestilo o podaljšanju.

4. Kakšna je cena posameznega tečaja?

Cena posameznega tečaja je 22,00 EUR za štiri tedne oziroma 28 dni. V tem času vsak teden, ob petkih, objavimo nove učne plesne video vsebine - različne in raznolike plesne kombinacije izbranega plesa. V štirih tednih oziroma 28 dneh tako dostopate do 4 povsem novih unikatnih plesnih videov (pri otroških 8 plesnih videov). V vsakem programu boste poleg tedenskih novih videov lahko dostopali tudi do brezplačnih vsebin.

5. Kaj dobim v posameznem tečaju?

Vsak teden, ob petkih, objavimo čisto nove učne plesne video vsebine - različne in raznolike plesne kombinacije izbranega plesa. V štirih tednih oziroma 28 dneh tako dostopate do 4 povsem novih unikatnih plesnih videov (pri otroških 8 plesnih videov). V vseh video vsebinah je zajeto: razlaga korakov počasi po štetju, razlaga korakov počasi po figurah in končna koreografija zaplesana na glasbo.

V vsakem tečaju boste poleg tedenskih novih videov lahko dostopali tudi do brezplačnih vsebin.

6. Kaj vidim v štirih tednih oziroma 28 dneh?

Brezplačne vsebine so vidne štiri tedne oziroma 28 dni, torej cel čas kolikor traja vaš izbrani tečaj. Vsak petek ob 0:01 v naši ONLINE plesni učilnici objavimo nove učne plesne video vsebine - različne in raznolike plesne kombinacije. Vsaka vsebina je na strani prisotna cele 4 tedne oziroma 28 dni. Naenkrat vedno lahko vidite največ 4 video vsebine. To pomeni, da ko se vam je objavila nova, ''5. video'' vsebina, se vam je prva, ''najstarejša'' avtomatsko izbrisala in je ne morete več videti. V vašem zadnjem, četrtem tednu vidite poleg vseh brezplačnih vsebin tudi štiri video vsebine objavljene zadnje štiri petke. V tečaju otroški pa vsak teden objavimo kar dve video vsebini: video za mlajše plesne zvezdice (predšolski otroci) ter za starejše plesne zvezdice (šolski otroci).

7. Kdaj je najboljši čas za nakup tečaja?

Najboljši čas za nakup tečaja je katerikoli čas. Ravno v tem je smisel naših ONLINE plesnih učilnic. V naši ONLINE plesni učilnici bomo objavljali nove video vsebine tudi v času naših rednih tečajev v živo.

Po registraciji in nakupu boste lahko dostopali štiri tedne oziroma 28 dni tako do brezplačnih kot do plačljivih vsebin.

8. Če ne najdem odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na naš mail naslov info@plesnazvezda.si in z veseljem vam bomo odgovorili. 

PLESNA ZVEZDA PLEŠE ONLINE!

Prebrskajte med različnimi tečaji in začnite plesati s pomočjo naših spletnih video tečajev.