Bi se rada naučila nove korake, pridobila novo plesno znanje in se ob tem neizmerno zabavala kar iz udobja svoje dnevne sobe? Potem je paket V PARU pravi za vaju!
V paketu vaju čakajo ŠTIRJE šest do deset minutni VIDEI IZBRANEGA PLESA, ki so se skozi celo leto nabirali v naši spletni plesni učilnici.( pri square rumbi so trije videi) Izbirate lahko med DVANAJSTIMI RAZLIČNIMI PLESI: angleški valček, dunajski valček, foxtrott, salsa, cha cha cha, bachata, samba, jive, hustle, square rumba, kubanska rumba in tango.
V vsakem videu vaju počasi in postopno naučimo unikatno koreografijo. Vsak video vsebuje prikaz koreografije na glasbo in po štetju, razlago korakov - učenje koreografije posebej za plesalce in posebej za plesalke. Na koncu je videu ''prilepljena'' še izbrana skladba, da lahko ples sama večkrat preplešeta.
Ko kupita katerikoli ples v paketu V PARU, vaju v naši spletni plesni učilnici pričakajo še BREZPLAČEN VIDEO z razlago osnovnih korakov vseh dvanajstih plesov in BREZPLAČNI preplesavanji.

Ko enkrat kupita katerikoli ples v paketu V PARU, imata NEOMEJEN DOSTOP DO NJEGA preko svojega profila v naši online spletni učilnici.