Bi se rad naučil novih korakov, pridobil novo plesno znanje in se ob tem neizmerno zabaval kar iz udobja svoje dnevne sobe? Potem je paket SOLO pravi zate!
V paketu te čaka ŠTIRI do ŠEST šest do deset minutnih VIDEOV IZBRANEGA PLESA, ki so se skozi celo leto nabirali v naši spletni plesni učilnici. Izbirate lahko med DEVETIMI RAZLIČNIMI PLESI: salsa, cha cha cha, bachata, samba, jive, charleston, hustle, square rumba in tango.
Ne potrebujete plesnega predznanja niti plesnega partnerja, saj z nami plešete solo. V vsakem videu vas počasi in postopno naučimo unikatno koreografijo. Vsak video vsebuje prikaz koreografije na glasbo in po štetju, razlago korakov - učenje koreografije s sprednje in s hrbtne strani. Na koncu je videu ''prilepljena'' še izbrana skladba, da lahko to novo koreografijo še sami večkrat preplešete.
Ko kupiš katerikoli ples v paketu SOLO, te v naši spletni plesni učilnici pričakajo še BREZPLAČEN VIDEO z razlago osnovnih korakov vseh devetih plesov in BREZPLAČNI preplesavanji.

Ko enkrat kupiš katerikoli ples v paketu SOLO, imaš NEOMEJEN DOSTOP DO NJEGA preko svojega profila v naši online spletni učilnici.