Poroka brez plesa ni prava poroka. In najpomembnejši ples na poroki je gotovo ples mladoporočencev.
S poročnim plesom svojo ljubezen izrazita tudi v gibu, hkrati pa otvorita plesišče in s tem naznanita začetek poročne zabave. Priprava na poročni ples, učenje plesnih korakov in izbira poročne skladbe tvorijo doživetje, ki vaju bo do konca življenja spominjalo na najlepši dogodek v vajinem življenju. Poročne koreografije v Plesni zvezdi pripravljamo že od začetka našega delovanja, torej od leta 2008.  Naučili ste nas, da si pari želite preprosto, a hkrati efektno koreografijo, ki bi se jo hitro in enostavno naučili. Tak je tudi naš ONLINE POROČNI PLES – enostaven in efekten.

Poleg poročne koreografije na izbrano skladbo vas bomo naučili tudi osnovnih korakov izbranega plesa, v katerih se boste v poljubnih kombinacijah lahko vrteli na poročni zabavi in tudi ob kakšni drugi priložnosti.
Pri izbiri poročnega plesa se lahko odločate glede na: skladbo in izvajalca, težavnost koreografije, vzdušje, ki ga koreografija pričara ali vrsto plesa (hustle, valček, square rumba, bachata…)

Poročni ples je prilagojen izbrani skladbi in traja približno 4 minute, medtem ko učni video traja približno 60 minut. Video poročnega plesa smo za lažje učenje razdelili na več delov:

1. Posnetek celotne koreografije na glasbo – tako si že takoj lahko predstavljata kako bo izgledal vajin poročni ples.
2. Posnetek koreografije po štetju.
3. Osrednji del, v katerem vas počasi in postopno naučimo vajino poročno koreografijo. (Za lažje razumevanje smo koreografijo razdelili na več sklopov, ki se v vajinem poročnem plesu tudi večkrat ponovijo.)
4. Posnetek koreografije na glasbo z napovedmi in napotki. V tem delu vas ob glasbi korak za korakom vodimo  skozi celotni ples.

Priporočamo vam, da z učenjem začnete najkasneje en mesec pred poroko!
V primeru, da bi pri določenih korakih potrebovali dodatno pomoč ali pa bi želeli za boljši občutek koreografijo preplesati še s plesnim učiteljem, vas vabimo, da se oglasite v Plesni zvezdi na individualni uri! Potrudili smo se, da smo za vas pripravili bogat nabor možnosti, a verjamemo, da si nekateri želite unikatnosti in plesa, ki bo ustvarjen samo za vas – v tem primeru vas vabimo, da stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo izpolnili željo! Ne pozabite: poročni ples je najlepše darilo, ki ga mladoporočenca poklonita svojim svatom!

Se vidimo na lekcijah poročnega plesa!