plesni_izzivi_foto.jpg

Opis

PLESNI 7-DNEVNI IZZIV je prvi plesni izziv v Sloveniji.

V sedmih dneh se bomo skupaj podali na izziv in preplesali latino plese kot so salsa, samba, bachata, jive, cha cha cha in zadnji dan mix vseh šestih plesov.

Cilj plesnega izziva je, da izboljšamo kondicijo, splošno telesno pripravljenost, pridobimo več moči, hitrosti, gibljivosti, ravnotežja, koordinacije, ob tem pa se seveda neizmerno zabavamo.

Veliko bomo švicali, saj to je namen, ampak hkrati verjamemo, da nam bo s plesom in skozi plesno vadbo, prijetno in nam bo vadba, kljub temu, da bo zahtevna, minila kot bi mignil.

Za vadbo potrebujete samo malo prostora, plastenko z vodo in veliko dobre volje.

V paketu pa boste, poleg SEDMIH ŠTIRIDESET MINUTNIH PLESNIH IZZIVOV, prejeli tudi video s PLESNIM PREBUJANJEM. Tako boste z nami lahko zaplesali vsako jutro in tako plesno začeli svoj dan.

Za dobro pripravo pred vadbo in ohlajanje po vadbi smo vam pripravili tudi STRECHING video. Priložili smo tudi dodatne vsebine kot so FIT PRIROČNIK z nasveti za najboljše rezultate ob vadbi, v njem boste našli tudi recepte za zdrav obrok (recepti so prilagojeni tako vsejedcem, vegetarijancem in veganom), svoj napredek pa boste lahko kljukali v svojem lastnem CHECK LISTU in PLESNEM KOLEDARJU.

Ko enkrat kupite ta plesni 7-dnevni izziv, IMATE NEOMEJEN DOSTOP DO NJEGA kadarkoli preko svojega profila na naši online spletni plesni učilnici.

Kot namig, izvedite ga vsak prvi teden v mesecu in ostanite fit in dobre volje celo leto.

Mnenja0

0.0/5
0 mnenja
0
0
0
0
0
Vendor response
Več mnenj

Plesni
7-dnevni izziv

Šifra: plesni-7dnevni-izziv

Doseži svoje cilje s plesom

od 1 42,00 € Vključno z 22,00% DDV