naslovna_nosecke_foto.jpg

Opis

Drage NOSEČKE!

Pred vami je PRVI plesni paket za NOSEČKE v Sloveniji. Narejen in prilagojen samo vam, srečke nosečke! 

Nosečnost ni bolezen, je blagodejno stanje v katerem lahko vseh 9 mesecev uživamo. Tudi s plesom. Celotni plesni paket NOSEČKA iz Plesne zvezde je narejen in izveden z našo nosečo plesno učiteljico Saro Livk  

V času snemanja paketa je Sara v 8 mesecu nosečnosti! Če je zmogla ona, verjamemo, da boste paketu »z lahkoto kos« tudi ve in ga boste izkoristile od začetka pa do zadnjega tedna vaše nosečnosti.

Plesna vadba v nosečnosti blagodejno vpliva tako na mamo kot na otroka. Ob gibanju se pospeši srčni utrip, ki kri še bolj obogati s kisikom. Več »svežega kisika« tako dobi tudi vaš otroček. Pri plesu se izločajo posebni hormoni sreče in užitka, ki jih dobro občuti tudi naše dete. Ves čas plešemo na prijetno glasbo in vemo, da glasba otročke pomirja in sprošča. Pravijo, da se med nosečnostjo možgančki mame, sploh proti koncu, malo skrčijo. Naša plesna vadba je ODLIČNA tudi za URJENJE »NOSEČNIŠKIH MOŽGANČKOV MAMICE«. Kako? Presenečenje vas čaka v vsaki posamezni lekciji

V plesnem paketu NOSEČKA bomo skupaj plesale 6 različnih plesov:  sambo, chachacha, square rumbo, tango, bachato in tudi salso. Vsi ritmi in tempi so preizkušeno primerni za nosečke. Vsak ples je razdeljen na 3 nivoje: OSNOVNI, NADALJEVALNI in NAPREDNI. V celotnem paketu vas tako čaka kar 18 raznolikih plesnih lekcij, ki bodo vam in vašemu otročku lepšale vseh 40 tednov nosečnosti. Predlagamo vam, da začnete z osnovnim nivojem in se potem postopom premikate proti nadaljevalni in napredni stopnji. Paket NOSEČKA je primeren tudi za ČISTE ZAČETNICE, BREZ PLESNEGA PREDZNANJA. Razlaga vseh korakov je počasna, postopna in razločna,. Naša plesna učiteljica Sara z vami tudi ves čas pleše in za lažje sledenje pokaže korake tako s sprednje strani, kot s hrbtne strani.

Vsaka plesna lekcija je pripravljena tako, da samo izberete posnetek in sledite naši plesni učiteljici Sari. Na začetku vsake lekcije vas čaka PLESNO OGREVANJE izbranega plesa. Nato sledi POSTOPNO UČENJE KOREOGRAFIJE, kjer vas počasi in po krajših delčkih naučimo koreografijo posameznega plesa. Vodeno učenje traja približno 30 min. Vsaki naučeni koreografiji sledi PREPLESAVANJE, kjer vas čaka dodatnih 5 izbranih komadov, ki so že prilepljeni v posameznem posnetku. Če želite, oziroma če imate še dovolj moči in se dobro počutite, preplesovanje izvedete takoj po učenju, če ne pa vam svetujemo, da preplešete kasneje Ne pozabite na PLESNO OHLAJANJE, , ki je namenjeno sprostitvi telesa, dihanju ali le uživanju ob glasbi. Plesno ohlajanje in preplesovanje najdete tudi ločeno od lekcij, da vam prihranimo čas z iskanjem za tiste dni, ko boste hotele samo preplesati oziroma se naplesati.

Vsem plesnim začetnicam priporočamo našo Nosečke plesno vadbo 1-2 krat tedensko. V kolikor imate že več plesnih izkušenj pa lahko z nami plešete večkrat na teden. Svetujemo pa vam, , da si urnik plesnih vadb prilagodite glede na svoje zmožnosti. Plesno vadbo si vzemite v užitek saj ni nobene potrebe po pretiravanju. V paketu vam tako prilagamo predlog URNIKA plesni vadb na teden. Ob nakupu pa po pošti prejmete tudi svoj personaliziran NOSEČNIŠKI PLESNI KOLEDARČEK, kamor beležite svoje plesne užitke. 

Cena plesnega paketa NOSEČKA je samo 90 €. (samo 10 € na mesec ali samo 5 € na posamezno lekcijo) 

Paket je ob nakupu vaš za vedno. Z nami tako lahko plešete vsako nosečnost in plesne lekcije, preplesovanja ter vse v paketu, ponavljate NEŠTETOKRAT. Tudi kasneje, ko ne boste imele več trebuščka, ali pa celo z dojenčkom v kengurujčku. Do paketa lahko dostopate kadarkoli preko svojega profila na naši ONLINE plesni učilnici.

Mnenja0

0.0/5
0 mnenja
0
0
0
0
0
Vendor response
Več mnenj

Nosečke

Šifra: nosecke

Naj bo tvoja nosečnost obarvana s plesom

od 1 90,00 € Vključno z 22,00% DDV