Bi želeli, da se vaš najstnik nauči nove plesne korake, pridobi plesno znanje in se ob tem neizmerno zabava kar iz udobja vaše dnevne sobe? Potem je paket NAJSTNIKI pravi za vašega nadobudnega najstnika!
V naši online plesni učilnici lahko izbirate med sedemnajstimi šest minutnimi videi primerni za otroke starejše od deset let. V vsakem videu počasi in postopno naučimo unikatno koreografijo. Vsak video vsebuje prikaz koreografije, učenje koreografije s sprednje strani. Na koncu pa skupaj odplešemo celotno novo koreografijo na celotno skladbo.
Ko kupiš katerikoli ples v paketu NAJSTNIKI, te v naši spletni plesni učilnici pričaka še BREZPLAČEN UNIKATEN ZVEZDA ples.

Ko enkrat kupiš katerikoli ples v paketu OTROCI, imaš NEOMEJEN DOSTOP DO NJEGA preko svojega profila v naši online spletni učilnici. 

''Ples se odvija na več ravneh hkrati. Na telesni ravni izboljšuje različne vrste moči, kondicijo, hitrost, gibljivost, vzdržljivost in ravnotežje. Izboljšuje sposobnost zaznavanja lastnega telesa skozi gib ter medmišične koordinacije. Na intelektualni ravni izboljšuje pomnjenje, razumevanje, kinestetično predstavljanje in koncentracijo, na emocionalni in psihični ravni pa izboljšuje sposobnost izražanja čustev, emocionalno in psihično stabilnost, usklajuje in druži plesalce med seboj …'' Dr. Meta Zagorc