najstniki foto.jpg

Opis

Za ples ne potrebujete plesnih oblačil, plesnega parketa, niti razno raznih pripomočkov – potrebujete le računalnik, tablico ali telefon, željo po plesu in nekaj dobre volje.

Vsak petek ob 0:01 na našo ONLINE spletno učilnico naložimo novo plesno video vsebino. Vsaka nova vsebina je na strani prisotna cele 4 tedne oziroma 28 dni. Naenkrat vedno lahko vidite največ 4 video vsebine. To pomeni, da ko se vam je naložila nova, »5. video« vsebina, se vam je prva, »najstarejša« avtomatsko izbrisala in je ne morete več videti.

ONLINE plesni paket je zelo ugoden za to vse kar vam nudimo. Štiri tedne, oziroma 28 dni, lahko plešete za samo 22 €, mi pa vam v tem času nudimo kar 7 različnih plesnih vsebin/koreografij!

V ceno osnovnega mesečnega paketa je brezplačno, poleg novih tedenskih video vsebin, vključena tudi koreografija za naš unikaten Zvezda ples!

Zahtevnost koreografij bo enkrat malo lažja, drugič malo zahtevnejša. Tako boste v dveh zahtevnostnih stopnjah v enem mesecu usvojili kar po štiri nove, raznolike plesne koreografije. Skupaj bomo odplesali raznovrstne plese, ki bodo zajemali veliko plesnih zvrsti od enostavnejših plesov do hip hopa, baleta, jazz baleta, do latinsko-ameriških in standardnih plesov.

''Ples se odvija na več ravneh hkrati. Na telesni ravni izboljšuje različne vrste moči, kondicijo, hitrost, gibljivost, vzdržljivost in ravnotežje. Izboljšuje sposobnost zaznavanja lastnega telesa skozi gib ter medmišične koordinacije. Na intelektualni ravni izboljšuje pomnjenje, razumevanje, kinestetično predstavljanje in koncentracijo, na emocionalni in psihični ravni pa izboljšuje sposobnost izražanja čustev, emocionalno in psihično stabilnost, usklajuje in druži plesalce med seboj …'' Dr. Meta Zagorc

Mnenja0

0.0/5
0 mnenja
0
0
0
0
0
Vendor response
Več mnenj

Najstniki

Šifra: najstniki

VSAK TEDEN nova koreografija

od 1 22,00 € + 10,00 €/izdelek Vključno z 22,00% DDV