Solo TEČAJ

22,00 vsake 4 tedne

 

S klikom na »link« si lahko ogledate kako izgledajo naši SOLO online tečaji.

ONLINE plesne vsebine SOLO so primerne za vse generacije. Z nami lahko plešejo začetniki ali zahtevnejši plesalci.

V ceno osnovnega štiri tedenskega paketa je, poleg novih tedenskih video vsebin, vključeno tudi osnovno plesno ogrevanje. Na preprost, razumljiv in zabaven način vam predstavimo vse plese ter vam zaupamo, zakaj je solo plesna vadba blagodejna za vaše telo in prava za vas. Z nami boste lahko, kadarkoli boste želeli, tudi preplesali vse plese saj smo za vas pripravili tudi preplesavanje v katerem predvajamo plesno glasbo devetih različnih plesov in pred vsakim plesom tudi napovemo kateri ples bo.

Vsak petek ob 0:01 na našo ONLINE spletno učilnico naložimo novo plesno video vsebino. Vsaka vsebina je na strani prisotna cele 4 tedne oziroma 28 dni. Naenkrat vedno lahko vidite največ 4 video vsebine. To pomeni, da ko se vam je naložila nova, »5. video« vsebina, se vam je prva, »najstarejša« avtomatsko izbrisala in je ne morete več videti.

V devetih tednih bomo skupaj odplesali vseh devet različnih plesov. Zahtevnost koreografij bo enkrat malo lažja, drugič malo zahtevnejša.

ONLINE plesni paket je zelo ugoden za to vse kar vam nudimo. Štiri tedne, oziroma 28 dni, lahko plešete za samo 22 €. Mi pa vam v tem času nudimo vsaj 7 različnih plesnih vsebin/koreografij.

Če vam koraki sprva ne bodo šli tako kot na posnetku, si jih lahko ogledate znova in znova in znova.

Z našimi ONLINE plesnimi delavnicami tako pridobivate novo gibalno izkušnjo, razširite vaš plesno gibalni vokabular in nenazadnje se imate fino v naši družbi.