OTROCI IN NAJSTNIKI

22,00 vsake 4 tedne

S klikom na »link« si lahko ogledate kako izgledajo naši  online tečaji OTROCI  & NAJSTNIKI.

Video plesne vsebine, ki so namenjene otrokom in najstnikom, smo razdelili po starosti na dve zahtevnosti: posebej za predšolske otroke (mlajše plesne zvezdice) in posebej za najstnike (starejše plesne zvezdice).

 Za ples plesne zvezdice ne potrebujejo plesnih oblačil, plesnega parketa, niti razno raznih pripomočkov – potrebujejo le željo po plesu in nekaj dobre volje. 😊

Vsak teden boste lahko dostopali do nove plesne video vsebine. Tako boste v dveh zahtevnostnih stopnjah v enem mesecu usvojili kar po štiri zanimive, raznolike plesne koreografije. Skupaj bomo odplesali raznovrstne plese, ki bodo zajemali veliko plesnih zvrsti od gibalno – plesnih igrarij ( za mlajše plesne zvezdice) do hip hopa, baleta, jazz baleta, do latinsko-ameriških in standardnih plesov.

Posnetke si boste lahko ogledali znova in znova in znova. Zahtevnost koreografij bo enkrat malo lažja, drugič malo zahtevnejša.

V ceno osnovnega mesečnega paketa je brezplačno, poleg novih tedenskih video vsebin, vključena tudi koreografija za naš unikaten Zvezda ples!