OTROCI IN NAJSTNIKI

22,00 vsake 4 tedne

S klikom na »link« si lahko ogledate kako izgledajo naši  online tečaji OTROCI  & NAJSTNIKI.

Video plesne vsebine, ki so namenjene otrokom in najstnikom, smo razdelili po starosti na dve zahtevnosti: posebej za predšolske otroke (mlajše plesne zvezdice) in posebej za najstnike (starejše plesne zvezdice).

Za ples ne potrebujete plesnih oblačil, plesnega parketa, niti razno raznih pripomočkov – potrebujete le računalnik, tablico ali telefon, željo po plesu in nekaj dobre volje. 😊

Vsak petek ob 0:01 na našo ONLINE spletno učilnico naložimo dve novi plesni video vsebini, v vsaki starostni stopnji po eno. Vsaka vsebina je na strani prisotna cele 4 tedne oziroma 28 dni. Naenkrat vedno lahko vidite v vsaki starostni stopnji največ 4 video vsebine. To pomeni, da ko se vam je naložila nova, »5. video« vsebina, se vam je prva, »najstarejša« avtomatsko izbrisala in je ne morete več videti.

ONLINE plesni paket je zelo ugoden za to vse kar vam nudimo. Štiri tedne, oziroma 28 dni, lahko plešete za samo 22 €, mi pa vam v tem času nudimo dva krat po 7 različnih plesnih vsebin/koreografij!

V ceno osnovnega mesečnega paketa je brezplačno, poleg novih tedenskih video vsebin, vključena tudi koreografija za naš unikaten Zvezda ples!

Zahtevnost koreografij bo enkrat malo lažja, drugič malo zahtevnejša. Tako boste v dveh zahtevnostnih stopnjah v enem mesecu usvojili kar po štiri nove, oziroma sedem zanimivih, raznolikih plesnih koreografij. Skupaj bomo odplesali raznovrstne plese, ki bodo zajemali veliko plesnih zvrsti od gibalno – plesnih igrarij ( za mlajše plesne zvezdice) do hip hopa, baleta, jazz baleta, do latinsko-ameriških in standardnih plesov.

”Ples se odvija na več ravneh hkrati. Na telesni ravni izboljšuje različne vrste moči, kondicijo, hitrost, gibljivost, vzdržljivost in ravnotežje. Izboljšuje sposobnost zaznavanja lastnega telesa skozi gib ter medmišične koordinacije. Na intelektualni ravni izboljšuje pomnjenje, razumevanje, kinestetično predstavljanje in koncentracijo, na emocionalni in psihični ravni pa izboljšuje sposobnost izražanja čustev, emocionalno in psihično stabilnost, usklajuje in druži plesalce med seboj …” Dr. Meta Zagorc